Beauty

5 Get Ready for Fall Products

октомври 3, 2016

fall faves

С първите кестени по земята, първите пожълтели листа на кленовите дървета по нашата улица и с последните топли лъчи на слънцето се замислям, че съм готова за есента. Готова съм да си нося сивите жилетки, кашмирените пуловери и затворените обувки. Готова съм да кажа довиждане на още едно лято, което бе доста лежерно, мързеливо и приятно. Есента носи със себе си толкова много цветове, нови преживявания – кинофестивали, винени фестивали, нов сезон на театрите, абе има какво да се прави. А за да се подготвя за есента, искам да ви споделя моите топ 5 get ready for fall продукти.

NUXE Reve de Miel

Този балсам за устни ми е тотален фаворит, но го бях забравила, защото през лятото някак си устните ми на са толкова сухи и нямат нужда от толкова силна грижа. Но, с настъпването на по-хладно време, от няколко седмици малкото бурканче е в постоянна експлоатация, и разликата в устните ми е осезаема, особено защото през есента съм фен на тъмни матови червила, които допълнително тормозят устните. Използвам го всяка вечер преди лягане, като част от нощната ми грижа за кожата.

Essie Chinchilly

Защото красив тъмен лак е задължителен! Страхотно много харесвам Essie, защото това са единствените лакове, които се спогодяват с ноктите им траят повече от 12 часа без да се лющат. Този цвят е невероятно есенен! Смесица между бежово, сиво и кафяво, не мога да се сетя за друг, който ми е толкова любим за есента.
fall faves

Lush Handy Gurugu

Един от двата ми holy grail крема за ръце. Другият е Skin Food на Weleda, но си ги редувам и сега е ред на този. Прекрасно подхранващ, ухаещ и правещ кожата копринена. Имам проблемна кожа на ръцете, която се обостря през пролетта и есента, този крем ме спасява и вече съм минала през няколко опаковки от него. Опредлено си заслужава мястото в топ 5.

 Narciso Rodriguez For Her

Аромат, който ми е много есенен и много мой. Не е от най-популярните, но когато усетиш аромат и го приемеш като свой, определено няма значение, дали някой друг го харесва или пише за него… поне за мен. Този аромат е малко по-тежък от цветните и плодови аромати, които ми допадат и е определено тежащ на мястото си през есента и зимата.

MAC Whirl

Този матов грандиозно добър нюд е невероятен. Бежово, кафяво, розово, доста студено и много есенно. Whirl e pерфектното червило за грим с очна линия и бронзър.
 fall faves

Това са моите 5 чудесни продукта, които са ми есенни и ме подготвят за по-хладните седмици. Вие имате ли такива любимци?

(Visited 269 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply