Beauty Close Up

First Impressions: Colourpop Lippie Stix

септември 16, 2016

lippie stix 2

След мнението ми за сенките и хайлайтърите дойде и ред на липи стикс или чеврилата на ColourPop, които вече ползвам около два месеца.

Аз си поръчах двата цвята от колаборациите с KathleenLights, първо защото много я харесвам, но и защото цветовете изглеждат перфектни и тотално съвпадат с това, което аз нося!

lippie stix 4lippie stix 1

Двата цвята, които тествах са Lumiere и Aquarius. На снимката се виждат, че и двата са доста бледи и естествени, но единият е бежoв, а другият розов. Ако трябва да съм честна, не намирам особена разлика с текстурата на двата, особено при положение, че единият е матов, а другият с creme финиш.

Цевтовете са прекрасни. Lumiere e естествено розово, което се слива много с цвета на устните ми, не е точно нюд, но е много лесно за носене и прекрасно за всеки ден.

Auqarius е бежов-нюд, който при мен е перфектен като цвят- не е тебиширено светъл, нито пък е много тъмен.

И двата са изключително комфортни и кремообразни, не изсушават устните и са перфектни за лек дневен грим. Като трайност не са невероятни и не могат да се сравняват с течни червила, но пък опаковките им са малки и леки и не ми излизат от чантата.

Не съм сигурна, че бих препоръчала на 100% да тръгнете и да поръчвате онлайн – ако сте грим-маниак и колекционер, да, но ако си търсите ново червило- на нашия пазар има също толкова хубави червила, за които не трябва да плащате 25$ доставка. Аз лично си начесах крастата да ги тествам и не съм сигурна ако поръчвам от ColourPop дали бих поръчала точно lippie stix, особено когато сенките и хайлайтърите им са толкова страхотни.

 

(Visited 109 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply