Beauty Close Up

First Impressions: Colourpop Highlighters

септември 14, 2016

highlighters 1

След като вече говорих за сенките на  Colourpop, днес е време да ви споделя моите впечатления и от хайлайтърите. Искам да направя много кратък пост защото чувствата ми са много позитивни, а не искам да се повтарям колко са невероятни и как всъщност целият хайп си заслужава! highlighters 2

Двата цвята, които си поръчах са Butterfly beach и Wisp. На снимките двата цвята изглеждат доста сходни, но на кожата ми, особено като съм с тен изглеждат доста различно. Винаги ми е било супер трудно да снимам хайлайтъри, така че извинявам за снимките.

Butterfly beach e по-розов, много натурален и нежен. В опаковката изглежда нежно-прасковен, а отблясъците му са с розово злато и сребро.

Wisp e много по-златист, като изглежда и по-тъмен. На кожата изглежда като слънчеви лъчи и всъщност за лятото ми е любим.

 

highlighters 4

highlighers new 3

Изглеждат изключително натурално на кожата, като аз ги нанасям или с пръст или с мокър beauty blender. С пръст се разнасят доста лесно, но пък има и доста продукт останал по пръста ми. С мокра гъбичка изглеждат по-натурално и се блендират много добре. С четка пробвах веднъж, но бе пълен провал и се отказах.

Трайността им е много добра, за цената, на която са, не бих могла и да очаквам повече! Конкурират се с Becca и The Balm, поне на моята кожа.

Като текстура са много приятни и интересни – нещо средно между крем, пудра и мус. Изключително лека и приятна текстура, особено като нанасяте с пръст се усеща. Прекрасна бюджетна алтернатива, като дори и с доставката от 25$ до БГ излизат по-евтини от някои други хайлайтъри. Със сигурност бих си поръчала отново  и ги препоръчвам, защото по дрогериите в София, не съм виждала други толкова пигментирани и приятни хайлайтъри.

 

(Visited 141 times, 1 visits today)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply November FavesPetPanda Blog | PetPanda Blog ноември 27, 2016 at 9:02 pm

    […] First Impressions: Colourpop Highlighters […]

  • Leave a Reply