Beauty

Lip Review: Avon True Colour Perectly Matte

февруари 26, 2016

DSC_0510

В началото на годината Avon излезе с нова линия матови червила от серията True Color –  Perfectly Matte. Много се вълнувам, защото на българския пазар из дрогериите и марките, които са на по-нормални цени много, много трудно се намират матови червила. А сега, на цена от 6,90 на промоция или 11,50 лв., когато не са на промо можем лесно да изберем един от 15те нюанса, които Avon предлагат.

DSC_0473

Аз лично съм фен или на много наситени тъмни устни или на неутрални бежаво кафеви нюанси (мисля, че го пиша за сто-хиляден път това обяснение) и бях очарована от това, че имат три различни nude опции, в зависимост от това какъв е тена на кожата или какво предпочитате като ефект – по светли тип тебеширени устни или по-кафеви, ретро, тип Kylie Jenner устни. Е, каквото и да е вашето влечение, един от тези три нюанса ще го удовлетвори.

DSC_0476Pertefctly Nude е много светло бежово, почти с нюанс на фон дьо тен. На мен този ефект ми харесва и нямам проблеми да нося червило, което прави устните ми като нарисувани с тебешир. Този нюанс е подходящ за най-светлите дами, с много бяла кожа.

Au Naturale е най-перфектното за моя подтон, но и някак си най-добрия nude от трите. Има лек кафеникав подтон, клонящ към оранжевеев. Това червило е страхотно при визия с опушени очи или по-тъмни нюанси.

Marvelous Mocha има кафеви подтонове и при мен изглежда като ретро кафяво от 90те, но не все едно сте току що сте имали среща с течен шоколад. Много приятно, особено при по лека визия само с бронзър и спирала.

DSC_0492

Опаковките на тези червила много напомнят опаковките на червилата от серията Avon Ultra Color – квадратни, стабилни и класически, с прозрачна горна част на капачката, но тези са чисто матови. От онзи странен материал, който се цапа и събира прах – нещо между пластмаса, гума и кадифе. На долната част на опаковката са залепени кръгчета с цветовете и написани имената на червилата.

DSC_0507

Като цяло червилата от тази серия ми харесват много. Наистина матови са, но пък не изсушават, текстурата им е кадифена и много приятна. Много лесно се нанасят, но пък не са толкова трайни, като течните червила. Кремообразни са, стоят естествено и не попиват в линиите на устните. Друго нещо, което ми прави впечатление е, че не се събират във вътрешната част на устата, като повечето бежови-неутрални цветове, които имам.

Определено думата, с която бих ги описала е комфорт. Много комфортни за носене, което напоследък не се среща при матовите червила, дори са по-лесни за носене от червилата на Wet’n’Wild, за които писах последно.

DSC_0479

Ако сте фенове на матовите устни, искате сравнително широк избор от цветове, а не ви се дават десетки левове за едно матово червило, определено съм сигурна, че тези червила са за вас! AVON True Colour Perectly Matte са новата звезда на пазара у нас.

(Visited 1 593 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply