Beauty

Skin Care: Вечер с Artistry

февруари 18, 2016

artistry 12

Миналата седмица ви споделих моята сутришна рутина с два от продуктите на Artistry. Можете да прочетете поста тук.

Днес искам да ви споделя за вечерната ми рутина, с още два от продуктите от серията Hydra-V, които са за по-млада кожа. След като си почистя старателно лицето, махна всичкия грим и прах от деня и мина всичко с тонер имам две стъпки, които са задължителни- серум и крем за лице. Околоочният крем го слагам от време на време, когато се присетя, но серум и крем са задължително задължителни. Годинките напредват, гравитацията си оказва влияние и макар да не съм от типа любители на инвазивни процедури, ми се иска от рано да се грижа за кожата си така, че да не се сбърчка и увисне след десет години. Отплеснах се… обратно към крема и серума…

artistry 4

ARTISTRY HYDRA-V Vital Skin Serum Concentrate е много лек, приятен и нежен серум, който попива в кожата мигновено. Мирише много, много приятно и върху моята кожа действа като глътка изворна вода в горещ ден. Опаковката е типична за серум, с помпичка, прозрачна и удобна. Като всички продукти от серията Hydra-V, и HYDRA-V Vital Skin Serum Concentrate е опакован в синята гама.

Серумът обещава да хидратира мигновено, като увеличава нивото на хидратация на кожата след намазване с 184%. Освен това това усещане за хидратация е дългосрочно, серумът работи 24 часа след нанасяне. А освен, че хидратира подобрява и състоянието на кожата, като преустройва клетките и кожата изглежда по-гладка, равна и мека на допир.

artistry 9

В ARTISTRY HYDRA-V Vital Skin Serum Concentrate има вода от Норвежки фиорд, розови хималайски соли и Акаи/Асаи бери, както и специален разработен от Amway Moisturising Liposome. След кратък гугъл сърч се образовах, че липозомите са малки балончета с течност, които могат безпрепятствено да преминават през клетъчната мембрана и така да внасят в клетката овлажняващи и хидратиращи съставки. Много е интересно защото в самия серум има малки сини перли, които се разтварят при допир.

На мен този серум много, много ми харесва поради няколко фактора, които обикновено имам що се отнася до кремове и серуми за лице – попива мигновено! без да има нужда да се чака за да се нанесе следващата стъпка от грижата за лице. Освен това не оставя никакъв мазен слой и не изсъхва и после да се лющи от кожата (случвало ми се е с други серуми). Наистина след него кожата ми се чувства утолена и хидратирана, и макар да е изключително лек доставя мощна доза хидратация. Освен всичко останало ухае чудесно и свежо, което е винаги плюс.

artistry 8

Следващата стъпка след серума е крем. Като вечер използвам гел-крема от серията, тъй като имам смесена към мазна кожа, не използвам крем-крема- HYDRA-V™ Replenishing Moisture Cream, който е за по-суха кожа. Него използвам за нощна маска веднъж на седмица.

Но да се върнем, към еженощния ми приятел  ARTISTRY HYDRA-V Nourishing Gel Cream. Той е с по-лека текстура, но се усеща като крем, а не толкова като гел. Опаковката е отново синя на цвят и не е с помпичка, а с капачка на винт. Може би този крем е с най-обикновената опаковка от всички в серията Hydra-V, но пък това не му пречи да е чудесен крем.

Обещава да рехидратира кожата мигновено и да запази влагата в нея за 24 часа. Освен това този продукт обещава да накара кожата ви да се чувства по-плътна, охладена и освежена. Съставките в него са много сходни със съставките в останалите продукти от серията – вода от норвежки фиорди, акаи бери, овлажняващи липозоми, но в допълнение има морски съставки, които контрулират себума и омазняването в проблемните зони.

С две думи и този крем си спазва обещанията, особено в комбинация със серума. Много лесно се нанася и се плъзга по кожата, попива много бързо, без да оставя мазни следи или излишно омазняване. Просто освежава и пълни кожата с влага, не знам как да го обясня по-лесно или нАучно, но е много хубаво, когато нощния ти крем вече е попил в кожата преди да си легнеш, а не остава по възглавницата. А другото хубаво нещо е, че като се събудиш лицето ти не е плувнало в мазнина. Много често ми се случва с по-дълбоко хидратиращи продукти (няма да споменавам марки и имена) да попият и да са чудесни щом ги нанеса, но на сутринта като се събудя и си пипна т-зоната да мога да плъзна нещо по нея. С този крем нямам такива проблеми, на сутринта кожата ми е плтъна и свежа, без да е мазна. Което е просто супер!

В заключение, много, много ми харесва цялата линия Hydra-V. Artistry са се справили чудесно с нуждите на по-младата и по-склонна към омазняване кожа и определено препоръчвам продуктите от серията чистосърдечно!

 

 

 

 

(Visited 180 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply