Beauty

Lip Review: Wet’n’Wild MegaLast Lip Color

февруари 3, 2016

a wetnwild 1

 

Всеки път, когато направя някакво откритие за себе си имам нужда да го споделя. От около месец това откритие за мен са червилата на Wet’N’Wild. Малко предистория – когато живеех в Щатите Wet’N’Wild бяха супер популярни, много евтина марка, но с някак евтини опаковки и аз ги пренебрегвах, точно заради този евтин feel, който създаваха. В последствие, когато се запалих повече по блогването и гледането на блогове/влогъри започнах да срещам тези червила доста често, спрягани за dupes на MAC. Това запали любопитството ми, но все пак не исках да ги тествам. После пробвах палитрата на марката Comfort Zone, ревю тук, и тя се оказа супер яка, така че мнението и се промени към по-позитивен аспект. Преди три седмици минавах покрай магазина на Рефан на Витошка и Солункса, и нещо ме привлече. Влезнах, и двете червила, за които бях слушала най-много бяха налични. Започнах с покупка на едно, а след няколко дни взех и второто, просто защото оправдаха очакванията ми, та и ги надминаха.

Кои са двата ми цвята? Както винаги, един неутрален и един много тъмен. Така или иначе това е моята зона на комфорт.

Bare It All

Този е много красив нюд цвят, с кафеви подтонве, на моите устни седи по-студен. Много красив и лесен за носене. Спряган е за dupe на Velvet Teddy на MAC.

Cherry Bomb

Много разкошно наситено винено червено с кафеви подтонове. Много е vampy. Страхотно за зимата! Този нюанс е спряган за dupe на Diva на MAC.

 

a wetnwild 6

Като цяло съм много доволна, не само защото цветовете са красиви, пигментирани и плътни, но и защото са изключително трайни. Цената им е около 10 лв, което в сравнение с червилата на MAC е почти три пъти по-евтино. На устните седят по-скоро матово, с лек сатенен завършек, но пък трайността им е като на течни матови червила, може би за това серията се казва MegaLast. Много са комфортни за носене и не изсушават устните изобщо, поне при мен.

a wetnwild 2

Недостатъците са им обаче няколко, и все пак нищо, което за мен да е deal breaker. Не ми харесват опаковките. Определено. Пластмасата е евтина на допир, самият дизайн е леко смотан, а това, че червилото е отрязано косо отгоре, не знам кой гений, го е измислил, тъй като е доста трудно за нанасяне. Говорейки за трудно нанасяне – нанасят се трудно. Самата текстура на червилото е много твърда и някак си восъчна и, докато се затопли от температурата на устните ни приема, ни предава.

Но! В момента, в който се сложат на устните всичко е различно. Цветовете са страхотно плътни и красиви. Завършекът е като скъпо червило. А трайността… както казах, страхотна! Не се размазват, не се разтичат и почти нищо не може да ги премахне в рамките на деня.

a wetnwild 3

С две думи – ако нямате против да се поизмъчите малко, докато ги нанасяте, резултатите ще ви спечелят. Но ако се изнервяте лесно, нямате търпение да се заиграете, за да постигнете перфектно нанасяне и предпочитате глос или балсам за устни, тези червила не са за вас. Аз лично ги харесвам много, и много ми се иска да ги сравня с Velvet Teddy и Diva едно до друго, но за жалост нямам нито едното, нито другото в себе си. Ще ми е много интересно как ще се представят в битка за трайност и цвят, защото тези двете определено са шампионите от всички класически червила, които имам.

(Visited 539 times, 1 visits today)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Debora февруари 3, 2016 at 9:30 am

  Аз също имам Cherry Bomb и съм много доволна, моето го поръчах по интернет и беше 7.90 … а като говорим за dupes онзи ден си взех едно червило на GR от матовата серия (мисля, че беше 27 номер) и след това случайно разбрах, че е dupe на MAC Kinda Sexy и по суочове от Интернет е едно към едно ! 🙂

  • Reply petpanda февруари 3, 2016 at 9:35 am

   Уууу много интересно… от къде взимаш новите на Golden Rose. Аз по магазините не съм ги виждала, но пък не ми се поръчва онлайн. Помощ, жокоер от приятел, моля 🙂

 • Reply Lip Review: Avon True Colour Perectly Matte | PetPanda Blog февруари 26, 2016 at 6:55 am

  […] червила, дори са по-лесни за носене от червилата на Wet’n’Wild, за които писах […]

 • Leave a Reply