Uncategorized

Skin Care: Сутрин с Artistry

февруари 1, 2016

artistry 3

От няколко месеца вече имам утвърдена сутришна рутина, която включва серум и лек крем за лице, след като си измия лицето сутрин. Двата продукта, които използвам са страхотни и няма как да не споделя впечатленията си.

Серумът, който ползвам е Artistry Intensive Skincare Advanced Skin Refinisher, а кремът за лице е Artistry Hydra-V Refreshing Gelи двата са от Amway, и от двата съм много доволна, и за да не съм голословна започвам с малко повече детайли…

 

aritstry 6

Artistry Intensive Skincare Advanced Skin Refinisher е лек и приятен серум, с ненатрапчива миризма. Не мога да определя точно на какво мирише, но е по-скоро ароматът му е на типичен крем за лице.

Опаковката е много луксозна, с помпичка и прозрачно синьо капаче. Единственият недодстатък е, че не се вижда до къде е продукта, тъй като цялото шишенце е сребристо-синьо и непрозрачно. Иначе, когато държиш опаковката, усещаш, че е качествена, здрава и луксозна.

Серумът обещава да изглади кожата, да намали видимо порите и да помогне с контролирането на себума и омазняването на лицето. Аз съм много доволна, защото от както го ползвам, а пишейки този пост мисля, че краят на продукта е много близо, кожата ми е видимо по-гладка, белезите ми избледняват, а порите ми все още се виждат, но много по-лесно се покриват с грим. Много съм доволна, защото наистина видимо се усеща контрола на омазняването – ползвам този серум от края на лятото, така че съм го изпитала през няколко сезона и кожата ми не лъщи като преди в края на деня.

В продукта има множество растителни масла и екстракти, както и един патентован от Amway екстракт, които се борят срещу всички видими и невидими несъвършенства. В продукта има Optical Diffusers, които спомагат да изглежда по-матирана и гладка на външен вид. Патентования екстракт от овес ексфолира и изчиства порите отвътре в дълбочина. Богатите на антиоксиданти екстракти от леща спомагат на това, стените на порите да се съберат, а екстракт от чай редуцира производството на себум. Последният екстракт, за който прочетох е от star fruit, и той укрепва външните стени на порите, правейки ги по здрави ги събира.

Artistry Intensive Skincare Advanced Skin Refinisher е много икономичен. Преди да започна да го ползвам прочетох, че трябва да се ползват по две помпички от продукта, но и само едно изпомпване на продукт стига да се разнесе из цялото лице. Попива мигновено, като не оставя никакъв филм върху кожата, не се лющи и не омазнява изобщо. Аз го ползвах само сутрин, и ми стигна за около 5 месеца, така че единственият минус – цената, когато се разпредели върху всички дни, които се ползва си заслужава инвестицията.

Ако трябва да го сравня с друг продукт, който съм ползвала и, който имаше почти същите обещания – Lancome DreamTone, със сигурност бих гласувала за Artistry Intensive Skincare Advanced Skin Refinisher като победител в надпреварата за гладка и красива кожа.

aritstry 5

Вторият продукт, който ползвам всяка сутрин е Artistry Hydra-V Refreshing Gel. С ръка на сърцето мога да кажа, че е страхотен, лек дневен крем за смесена към мазна кожа, и че той ми показа, че кожата има нужда от грижа и хидратация и сутрин, а не само вечер. Като жена с по-мазна кожа никога не съм ползвала крем сутрин, защото мислех, че ще ми се омазнява още повече кожата. Грешка. Artistry Hydra-V Refreshing Gel е причината, коренно да си променя сутришната рутина и от просто измиване, тонер + серум, за добавя и крем за лице.

artistry 2

Започвам и тук от опаковката – много е удобна, защото хем е тубичка, хем е с помпичка. Отново, и тук Amway се доказват като лускозен производител и опаковката се усеща стабилна и красива. Кремът е с изключително лека текстура, дори по-лека и от серума. Ароматът му е много свеж, лек и ободряващ, но не се задържа дълго.

Кремът обещава да освежи и матира кожата, а и да и достави всичко необходимо да е хидратирана и жива. И прави всичко това, всеки ден. Гелът се води refreshing, защото намаля температурата на кожата с до 3 градуса и й помага да се чувства освежена и лека. Отново, като всички продукти на Artistry съдържа натурални съставки, които се използват за своите качества – вода от глетчер за хидратация, хималайски соли и асаи/акаи бери борба с излишния себум и дълбока хидратация.

Artistry Hydra-V Refreshing Gel попива веднага при нанасяне и прави кожата идеално гладка. Аз лично го използвам и като праймър за грим, защото матира и спомага на основата да се задържи по-добре върху кожата.

artistry 1

Нямам никакви забележки и към двата продукта и ги препоръчвам чистосърдечно, особено ако сте като мен със смесена към мазна кожа!  Минусът е, че продуктите на Amway не се продават в магазините, но пък има български сайт от който може да се пазарува – https://www.amway.bg. Ще се радвам, ако този блог ви е бил полезен. Планирам да споделя и вечерната си грижа за лице, с още два продукта, така че stay tuned! До скоро!

(Visited 285 times, 1 visits today)

No Comments

Leave a Reply