Fashion Fashion and Style

Tommy and Nadal, an underwear affair

януари 5, 2016

tommy hilfiger

Коледа мина, Нова Година мина, но времето за подаръци още не е . Утре е Йорданов ден, после Иванов ден, после идват Антонов ден, Атанасов ден, и тн. Януари е пълен с празници, а да не говорим, че е чудесно, просто ей така, да се подаряват красиви неща на любими хора. Една идея за поадърк, която много се хареса по Коледа в нашата къща бе домашни дрехи, бельо, и всичко мекичко и удобно, и функционално. А тъй като винаги ми е сложно какво да купя на съпружето (разни инструменти и камъни за гидоре го радват, но пък на мен не са ми толкова на сърце), хубаво бельо винаги се котира. Поне при нас, той разчита на мен за бельо и рядко си купува сам. И така… идва същината на този пост, след това тъй дълго въведение.

tommy hilfiger underwear

А същината на този пост е линията бельо на Tommy Hilfiger, на която посланник е не друг, а Рафаел Надал. Преди години сексапил излъчваше Дайвид Бекам с бельото за H&Mно тази година мисля, че младият тенесист бие в този мач на красиви мъже по мускули. Много ме впечатли цитат от Tommy Hilfiger, по повод партньорството им:

[pullquote align=center]

Рафаел Надал е дългогодишен личен приятел и поддръжник на марката и аз постоянно се вдъхновявам от неговата всеотдайност и страст към спорта“, споделя Томи Хилфигър. „Това изключително партньорство превръща един от най-великите спортисти в днешно време в част от семейството на Tommy. Рафаел въплъщава в себе си чувство за стил без усилие, което представя и отразява духа на нашата марка – той е уверен, забавен и готин.

[/pullquote]

А самото бельо е хем красиво, хем удобно (по думи на съпружето), което е win win – хем той доволен, хем аз доволна. (wink, wink) И тъй като момчето отказа да го снимам по гащи за блога, ви оставям в компанията на Надал по Tommy Hilfiger бельо. Enjoy, както се казва….

tommy hilfiger nadal


tommy hilfiger nadal

tommy hilfiger nadal

(Visited 461 times, 1 visits today)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bethany Jane Walker януари 8, 2016 at 4:06 pm

    I love Tommy Hilfiger underwear and I think they do underwear so well. It’s simple, classy and clean and I always sway towards this one when my husband asks for new underwear.

  • Leave a Reply