Beauty

Wear Your Red Lipstick and Have Fun!

декември 28, 2015

DSC_0177

Много се чудих какъв пост да е днес, в последната седмица на годината, хем следпразнично и след коледно, хем пред-новогодишно… дали да е нещо вкусно или нещо красиво и измислих… искам да ви говоря за червените червила (отново), защото за мен те са символ на празник, на женственост, на смелост и на красота. 2015 беше година, в която открих достатъчно badassness в себе си да нося червено червило, а това е резултат от това, че се чувствам смела, харесваща се и достатъчно уверена в себе си. Иска ми се някак си през блога да успея да накарам и вас да се чувствате така, защото всяка жена трябва да вярва в себе си, да се харесва и да е badass. Няма да залитам във феминистични идеали, въпреки че бих могла, а реших да ви представя 5 червени червила, които не мърдат и са перфектни за Новогодишната нощ. Те ще ви дадат достатъчно glam! за да се чувствате прекрасна, а и ще стоят на устните ви цяла вечер, без да трябва да се притеснявате.

DSC_0183

Rimmel  Lasting Finish Matte by Kate Moss in 107

Това червило съм споменавала и преди. Цветът му е прекрасно, дълбоко тъмночервено с berry тонове. Много е комфортно на устните, не ги изсушава и се нанася много лесно. Пигментацията му е великолепна и само с две движения имате червени, сочни, празнични устни. Най-прекрасното е, че това червило стои на устните с часове!

L’Oreal Color Riche in Blake

И за това ярко, матово червено съм писала преди, но пък този нюанс е толкова перфектен за празник, че нямаше как да не го включа в този списък! Наистина ярко, наситено червено червило, което е добре пигментирано и има матов завършек. За жалост изсушава малко устните, но пък матовия ефект до някъде го предполага.

NARS Velvet Matte Lip Pencil in Cruella

Този молив/червило е велик. Перфектният червен цвят – достатъчно ярък, но в същото време дълбок и наситен. Като нюанс е някъде по средата между Blake и Kate отгоре. Много е лек като текстура, а и матовият завършек е толкова комфортен! А да, и последен позитив – толкова е мъничък, че няма да заема много място в мини-чантата на нова година.

Bourjois Rouge Edition Velvet 08 Grand Cru

Това течно червило ми харесва много, въпреки всички негативности, които изчетох за него. Пигментацията му не е невероятна, но с два пласта се получава много ярък и плътен цвят. Изсъхва до кадифен завършек и не се предава пред почти нищо от хранителните вериги.

Sephora Cream Lip Stain in Dark Berry

Отново познат продукт, който съм споменавала. В този списък е „различният“, тъй като е малко по вампи-тъмен нюанс, а не ярко червен, но пък от тази серия има и перфектни червени. Препоръчвам го заради страхотната му трайност! Може би от всички в списъка, това течно червило ще стои най-дълго и най-ненарушено на устните ви.

Това са моите топ 5 червила, на които давам палец нагоре и ви препоръчвам за Новогодишната нощ. Аз лично още не съм решила с кое от тях ще съм, а и със сигурност изборът няма да е много лек. Ще се радвам да ми споделите, кои са вашите перфектни дълготрайни червени нюанси!

(Visited 87 times, 1 visits today)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Gabriella юли 29, 2016 at 1:05 pm

    Bourjois Rouge Edition Velvet 08 Grand Cru ми е много любимо 🙂 Точно това червено харесвам адски много 🙂

  • Reply 5 неща за Коледни Подаръци 2017PetPanda Blog | PetPanda Blog ноември 26, 2017 at 9:19 pm

    […] е винаги супер подарък, а пък череното червило е толкова празнично. Комбинираме двете в едно и се […]

  • Leave a Reply