Beauty

On the Third Day of Christmas: Място за подаръци- L’Erbolario

декември 16, 2015

lerbolario 1

Този пост е малко непланиран, а и доста спонтанен защото съм много впечатлена и искам да споделя с вас едно шопинг изживяване. Преди два-три дни бях решила да влезна в L’Erbolario на Витошка за да купя подарък на много любима приятелка. Много се надявам да и хареса какво съм избрала, и тъй като искам да е изненада няма да снимам отворена кутия,  но… ще ви споделя какво ми се случи в магазина.

Влезнах с идеята да купя подарък и шампоан за мен. Още с влизането ми дамата в магазина ме посрещна с усмивка, рядко срещано в БГ, беше изключителна мила и на моя въпрос дали имат дадено нещо, тя ме разведе из магазина, предложи ми няколко възможности и ми показа опции за всяка една. След като избрах продуктите за подарък (първите, които ми предложи! въпреки всички други опции, явно наистина разбра какво търся) ми предложи да опакова подаръка. Вече няколко пъти съм получавала подаръци от L’Erbolario, и  със сигурност исках опаковка- всичко се слага в голяма кутия, с потпоури, ароматизират го, слагат картичка, панделка и всичко изглежда толкова, толкова луксозно и празнично.

Тъй като явно ме хареса, дамата ми сложи и малък календар за 2016, който е чудесен като подарък в торбата. Дойде ред за шампоана, обясних кой искам и тя веднага го намери. Освен това обясних, че шампоана, който си закупих ми действа много добре и не ми дразни скалпа (проблем, който имам от много време), но пък е за тънка коса, и дали има някакъв друг по-скоро за суха. Тя ми предложи няколко възможности, но каза да не взимам решение и да инвестирам в тях веднага, и ми даде няколко тестера за да видя дали и те ще са толкова хубави и дали ще действат така добре. Все пак аз си купих шампоана, за който бях влезнала, но имам и 3 други за тест.

Тогава се заприказвахме с друга дама, клиентка в магазина, която ме позна от блога и стана дума, че съм блогър. Дамата от L’Erbolario явно чу и ми каза, „е тогава ви слагам и едно тефтерче, да си записвате блогърските теми!“ Тук вече бях в ступор! Такова нещо не ми се беше случвало в България никога.

Преди да платя ме пита имам ли клиентска карта от L’Erbolario, и като отговорих отрицателно за 2 минути ми направи карта, в която се събират точки, и се обръщат в парички.

А на всичко отгоре когато тръгнах да плащам, се оказа, че с картата ми Donna от Unicredit Bulbank имам и 15% отстъпка в L’Erbolario, нещо което не знаех, и не си поисках, а дамата след като видя картата ми, ми каза -„О, вие имате отстъпка!“. И така спестих не малко парички.

С две думи очарована съм от обслужването, а не само от продуктите на L’Erbolario! Толкова е хубаво като се прибереш вкъщи да се чувстваш добре, че си дала пари на някой. Горещо препоръчвам ако не сте си завършили коледното пазаруване, и имате нужда от подаръци да отскочите до L’Erbolario!

lerbolario 2

(Visited 362 times, 1 visits today)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply MaquiLab декември 16, 2015 at 8:24 am

    Малките неща, които правят голямата разлика 🙂

    • Reply petpanda декември 16, 2015 at 9:58 am

      Абсолютно!

    Leave a Reply