Beauty

Venus Legacy: Впечатления

декември 6, 2015

От много време ми се иска да се превъплътя в една от тези чудесни дами от BuzzFeed, които тестват някакви интересни неща и пишат за тях. Аз лично много обичам да чета такъв тип статии, например как изглежда push-up сутиен в различните размери, или пък как изглеждаме в пробните на различни магазини, но тъй като много често нямам нито време, нито достатъчно смелост да експериментирам до такава степен не съм писала такива неща

Това дълго въведение е да обясня защо се съгласих когато ми предложиха да тествам нова машина, която „прави чудеса“! Предложението беше да мина три процедури на Venus Legacy– първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Невероятно сложно, страшно и леко плашещо описание. Много се чудих за този Венус Легаси, наистина, звучеше ми доста болезнено, мистично и наистина колкото повече четях, през главата ми се въртяха две мисли – първата, „сигурно ще боли“, и втората „да, бе да.“

IMG_6324Обещанията бяха следните: стяга и изглажда кожата, редуцира целулита, оформя тялото, намаля обиколката, у ля ля, у ля ля… и пак, в главата ми се въртеше само фразата „да бе, да“. Но реших да съм авантюрист и да се подложа на процедурите, много ми беше трудно да реша къде искам, защото със сигурност нямаше да искам да си показвам задника и бедрата в блога, за това реших, че искам да тествам и да видя какво ще стане на ръцете горе.

От сваляне и качване на килограми, кожата на ръцете ми не е в най-стегнатата си възможна форма, така че щеше да си проличи апарата действа или не. Въоръжих се със смелост и пристъпих към процедурите, които проведохме в салон Murphy, където освен всички други фризьорски, маникюрстки и козметични процедури предлагат и Venus Legacy.

Резултатите са следните: свалих по около 4 см на ръка, като на дясната свалих по-малко тъй като е повече мускул. На първата процедура свалих най-много сантиметри, но пък втората и третата по-скоро стегнаха и оформиха ръцете.  След първата процедура на следващия ден чувствах все едно имам мускулна треска и синини на места, което наистина ме накара да вярвам, че действа, а не е просто някаква грешка при меренето на ръцете преди и след процедурата. IMG_6325

Какво всъщност се случва при процедура – апаратът е като масажор, който затопля и леко засмуква. Действа с микс от радиочестота и електромагнитни импулси в комбинация с лек вакуум. Като усещане е много интересно, защото вакуумът е като леки целувчици по кожата, но пък от време навреме засмуква доста добре. Не е болезнено изобщо, както се притеснявах! Дори е приятно и може да си позаспиш, топлината отпуска много, тъй като е точна температура да те затопли, без да гори или пари неприятно . Ръцете се минават по 10 минути от вътрешната страна и по 10 минути от външната на всяка ръка, така че цялата процедура за двете ръце е около 40 минути.

Беше ми интересно какво всъщност прави, с думи прости, защото радиочестота и електромагнитни импулси звучат някак гранд, но нищо не ми говореха физиологично. Обяснението, което получих много ми хареса и обещах да го споделя – Venus Legacy действа като камък хвърлен в блато. Как така – ами раздвижва процесите в тялото, които са позатихнали. Не мога да пресъздам точно как, но енергията, която се вкарва с апарата с радиочестотата и температурата кара тялото отново да заработи и така всъщност топи сантиметри и стяга (за това съм имала и лека мускулна треска и синините).

Една процедура в Murphy е 150 лв, като в зависимост от зоната и броя процедури тази цена се променя. Доста парички е, но всъщност ако имате нужда от премахване на целулит, стягане и оформяне на тялото след загуба на тегло, или като допълнение към физическата ви активност паричките си заслужават. Ако решите да тествате може да използвате код: petpandablog за 20% отстъпка!

А една от вас ще може да спечели процедура на зона по избор и да пробва Venus Legacy, за да се убеди сама за себе си, че работи! За да участвате, трябва да харесате страницата на салон Murphy във Facebook, да коментирате коя зона бихте желали да третирате с Venus Legacy под този пост, и да харесате страницата на блога във Facebook. Играта приключва на 12 декември. Успех на всички!

a Rafflecopter giveaway

 

(Visited 6 678 times, 1 visits today)

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Пирина декември 6, 2015 at 6:51 pm

  Ръчички и за мен, моля!

 • Reply Maria декември 6, 2015 at 7:08 pm

  Ръце!

 • Reply Мария декември 6, 2015 at 7:12 pm

  Определено бих искала да направя процедурата на коремчето ми.

 • Reply Vili Baksanova декември 6, 2015 at 7:25 pm

  Бих пробвала процедурата върху корема.

 • Reply The Beauty In My Life декември 6, 2015 at 7:43 pm

  Бих пробвала на бедрата! 🙂

 • Reply Илияна декември 6, 2015 at 8:31 pm

  Много бих искала да пробвам процедурата, изглежда обещаващо. Може би на бедрата ще я направя :))

 • Reply Петя декември 6, 2015 at 8:34 pm

  Ще пробвам върху бедрата. 🙂

 • Reply Габриела декември 6, 2015 at 9:27 pm

  Бих пробвала на краката ☺️

 • Reply Мариета димитрова декември 7, 2015 at 12:44 am

  Корем

 • Reply Борислава декември 7, 2015 at 5:42 am

  С удоволствие бих пробвала процедурата на бедрата

 • Reply Borislava декември 7, 2015 at 5:47 am

  С удоволствие бих пробвала процедурата на бедрата

 • Reply Боряна декември 7, 2015 at 8:05 am

  И моите бедра биха се зарадвали на една такава процедура 🙂

 • Reply Vessi декември 7, 2015 at 9:03 am

  Бих се разделила с малко от обиколката на ръцете 🙂

 • Reply корнелия декември 7, 2015 at 9:38 am

  Бих пробвала с най-голямо удоволствие бедра 🙂

 • Reply ivanka.bakarova@gmail.com декември 7, 2015 at 9:44 am

  Бих провала процедурата за бедра

 • Reply Красимира-Ан декември 7, 2015 at 12:08 pm

  Бих си направила процеду на крачетата 🙂

 • Reply Майа декември 7, 2015 at 7:21 pm

  Дупе и бедра 🙂

 • Reply Krasimira Petrova декември 7, 2015 at 7:45 pm

  Не знам дали една процедура включва и двете бедра, затова бих пробвала на корема. Той ми е най-проблемен след трите бременности и дори 4 см да смъкна от него, ще е супер постижение 🙂

 • Reply Veselina Grozeva декември 7, 2015 at 8:44 pm

  Определено бих желала да пробвам процедурата на корема.

 • Reply Илияна Ванева декември 8, 2015 at 9:05 am

  Определено бих я пробвала на коремчето! 🙂

 • Reply Анелия декември 8, 2015 at 9:17 am

  Много изкушаващо наистина. Бих се възползвала от едни ръце. Имам абсолютно същия проблем с отпускането след многократно пълнеене и отслабване и дълги години с доста килограми в плюс.

 • Reply Diana Ivanova декември 8, 2015 at 8:06 pm

  С удоволствие бих опитала корема, защото след второто ми раждане вече нямам корем и талия, не че ръцете ми са слаби, но… Та така, че бих се радвала да спечеля! Диети, спорт не помагат.

 • Reply Lierac Предизвикателство | PetPanda Blog май 12, 2016 at 8:47 pm

  […] го плескаме с лосиони. Другата опция е с апарати като Venus Legacy или подобни, които влияят на структурата на клетките с […]

 • Reply Михаела октомври 29, 2016 at 5:53 pm

  Дупе-целулит ☺

 • Leave a Reply