Beauty Close Up

Close Up: Becca Champagne Pop

октомври 29, 2015

champaigne pop 1

Много обсъждан. Много жадуван. Много прекрасен продукт. Колаборацията за Sephora на Becca с Jaclyn Hill беше може би бюти събитието на лятото. Като фен на Jaclyn, макар да я харесвам от доста скоро (от както открих Snapchat свъщност осъзнах, че тя е много земна и забавна, а не е някаква богата, надута фльорца)… та като неин фен нямаше как да не искам да тествам този продукт.

А след като цялото интернет бюти пространство започна да пише, говори и суотчва, просто не издържах и това беше подарък от мен за мен, за сватбата ни. Така или иначе напоследък съм много на хайлайт вълна, а в БГ в дрогериите няма много голям избор на хайлайтъри, та реших да инвестирам в този. И всъщност, да инвестиция си е, тъй като тази илюминираща пудра коства 38 долара или близо 65 лв. Но като limited edition, колекционерски продукт всъщност си заслужава паричките.

champaigne pop 2

champaigne pop 3Самият хайлайтър е от серията на Becca Shimmering Skin Perfector® (в която има още 4 други цвята). Като консистенция е невероятно мек и кремообразен, без да е прашлив. Нанася се лесно и се разнася и блендира като мечта. Много е пигментиран и съвсем малко върши чудесна работа, така че 8 грамовата опаковка няма да се изхаби скоро.  Като цвят е перлено бяло злато с прасковени подтонове. Не мисля, че има човек, на който този цвят да не отива, а ефектът му върху лицето е все едно те е окъпало лятно сутрешно слънце. Много, много ми харесва и като цвят и като консистенция и не съжалявам за нито една стотинка, която съм дала за този продукт.

За жалост може да се намери или поръча само от Sephora в Щатите, но като цяло ако можете да го докопате от някъде и сте любители на блестящите скули, определено го препоръчвам!

Update: Вече може да бъде закупен и в Европа от Space NK и Cult Beauty.

blog signature

(Visited 353 times, 1 visits today)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Boyana октомври 30, 2015 at 6:53 pm

  В Англия ги има също, може би поръчването ще стане по-лесно 🙂

  • Reply petpanda ноември 2, 2015 at 9:22 am

   Хммм, не знаех. Но да, със сигурност от Англия е много по-лесно!

 • Reply Faves Time: November | PetPanda Blog декември 10, 2015 at 8:00 pm

  […] 1.Becca Shimmering Skin Perfector in Champagne Pop […]

 • Reply Beauty Battle: Mary Lou vs. Champagne Pop | PetPanda Blog април 26, 2016 at 7:31 am

  […] ревю на Becca Champagne Pop можете да видите тук, написах го още като ми беше нов и мега-вълнуващ, сега […]

 • Leave a Reply