Beauty

5 Holy Grail Продукта

октомври 3, 2015

DSC_0196

Nuxe Reve de Miel

Отне ми доста време, докато се реша, че бих желала да тествам този продукт и да си го закупя. Общо взето винаги съм си мислела, че е просто още един балсам за устни и какво толкова… но! въпреки, че е още един балсам за устни, този балсам е най-добрият, който съм ползвала – мек, нежен, подхранваш, ухаещ на мед и единственият, който тотално преобразява устните ми за една вечер. А на всичко отгоре е и много икономичен. Единственото ми негодувание е, че трябва да бръкнеш с пръст в продукта, за да го нанесеш. Но тъй като го използвам като маска за устни главно вечер, се опитвам да съм винаги с чисти ръце, че иначе се включва леко джермофобът в мен.

Bioderma Sensibio H2O

Най-добрата мицеларна вода. Наистина. Хайпът е верен.Пробвала съм много други, но тази е просто най-добрата, въпреки че и цената и е доста добра. И все пак си заслужава защото магически премахва всякакъв грим от лицето, почиства дори спирала, не щипе на очите и е все едно използваш просто вода. Не знам какво има вътре, не знам как я правят, не знам точно химически какво я различава от останалите, но еопределено с holy grail статус в моето чекмедже с козметика.

Weleda Skinfood*

Още един продукт, който е любим на много хора и тотално не разочарова дори мъничко. Този богат и подхранващ крем прави чудеса, особено в по-студените месеци, когато ръцете ми сепревръщат в пустиня и имат нужда от екстра грижи. Лятото е прекрасен за лакти, петички и всякакви други сухи повърхности по тялото. Писала съм много подробно ревю тук, където обяснявам защо, как и колко.

Essie Urban Jungle

Може би любимият ми цвят лак за нокти – достатъчно свеж и светъл за топлите месеци, но с някак си сивкаво-пастелен под тон, подходящ и за есента и зимата. Това беше първият ми лак на Essie, който съм си закупувала някога, и въпреки, че е последван от още няколко, ми остава много любим и някак си уникален като нюанс. А и ми трае на ноктите повече от всеки друг лак, който притежавам, което ме прави още по-привързана към него.

Rimmel by Kate 107*

Перфектното червено червило. Не знам дали защото Zoella, която харесвам го хвали толкова много или защото всички останали са луди по него, това червило ми беше фикс идея и оправда очакванията – матов завършек, перфектен тъмно червен наситен цвят с berry под-тонове, не изсушава устните брутално, трае достатъчно добре и в крайна сметка е на добра цена. Бие се с MAC Rebel за сърцето ми в есенно-зимния сезон, но може би защото ми е по-ново го харесвам една идея повече в момента. Определено си извоюва holy grail статус в колекцията, или по скоро, оправда очакванията за такъв, каквито имах.

DSC_0192

(Visited 89 times, 1 visits today)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Есенни Любимци | PetPanda Blog ноември 22, 2015 at 10:52 am

    […] и ефективен балсам за устни, който съм ползвала. Писала съм и преди за него в holy grail продуктите ми, така е няма да се впускам в […]

  • Leave a Reply