Beauty Close Up

Lip Review: Sephora Cream Lip Stains

септември 12, 2015

3

 

4Днес искам да ви покажа две течни червила, които открих съвсем случайно!

Става дума за Cream Lip Stain течните червила на Sephora – бяха на разпродажба на много добра цена и реших да си взема в два цвята – тъмно бордо с лилави нюанси и светъл нюд, който е много лек и неутрален.

С две думи тези чевила идват в опаковка с doe-foot апликатор, като на гланц за устни. Първоначално при нанасяне са доста течни и някак си седят леки, да не кажа лигави. Беше ми странно, тъй като в първите няколко минути са с блясък, точно като нормален глос за устни. Но след като изсъхнат и се сетнат на устните се превръщат в матов стейн, който е изключително дълготраен и не оставя никакви следи от себе си по неша, които се докосват до устните ви. collage sephora lipstain

Нюд цвета, който е номер 02, е много приятен нюанс, който е супер универсален – балансиран между розово и бежаво, без да бие нито към едното, нито към другото. Той ми се струва по-траен, може би защото се слива с устните ми и изобщо не личи ако се поизтърка малко.

Тъмният цвят, номер 07,  е много наситен- само с едно нанасяне се получава прекрасен Vampy look, а фините блестящи частици в червилото му придават много приятен червеникаво-розов метален отблясък, въпреки, че самото червило изсъхва с матов завършек. Много интересен цвят с почти duo-chrome ефект.

И двата нюанса са много приятни за носене, не се усещат след като изсъхнат. А всъщност изсъхват много бързо! Което е плюс и минус, защото нямате много време за поправяне на грешки, ако сте допуснали такива. Не изсушават устните, но пък не са и много подхранващи, все пак са матов завършек.

Това, което не ми доапада при тъмния нюанс е това, че когато започне да се изтърква, първо се маха с средата на устата и тъй като е по-тъмно от самите ми устни изглежда много странно. И все пак това се случва след доста изпити чаши и изядена храна.

Минусът, който мога да споделя е най-вече аромата – би трябвало да е лек сладък аромат, тип ванилия, но дълбоко в него има нещо много химическо, което не ми е много приятно. Другото странно нещо, което виждам е, че номерата им вече са разменени и 02 и 07 не са тези същите цветове на сайта – не знам точно какво се е случило, защото при търсене в гугъл се появяват точно тези, явно в US и UK са им сменили номерата, а в нашата БГ Sephora са все още със стара номерация.

И все пак – препоръчвам ги за любителите на течни червила, матов завършек и продукти, които траят много, много дълго време.

1

(Visited 1 550 times, 1 visits today)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Мери-Бери септември 13, 2015 at 10:13 am

    Много са красиви и двете! А това тъмното е толкова перфектно за есента! <3
    Аз съм се побъркала сега на тема тъмни цветове и ще ходя да си търся някакъв такъв цвят по магазините! Жалко, че тук няма Сефора 🙁

  • Reply Есенен Таг | PetPanda Blog ноември 22, 2015 at 10:57 am

    […] и много тъмни очи през есента. Два любими нюанса са ми течните червила на Sephora, за които писах по-рано в блога. Прекрасни цветове и […]

  • Leave a Reply