Beauty

5 Неща: за летен грим

септември 5, 2015

blog post summer faves 2

Обожавам лятото, когато не е нужно да се използва тежък грим, защото кожата ми е с тен и изглежда здрава. Това са 5 от продуктите, които ползвам цяло лято, почти непрестанно, и за които искам да ви споделя.

Urban Decay Perversion Mascara – една от най-прекрасните спирали, които съм ползвала напоследък. Мега-мега яка – извива, издължава, дава обем и не се рони. Win!

Urban Decay Naked 2 – много ми харесва, че е достатъчно неутрална като цветове, но пък дава супер много възможности за комбинации. Макар да имам Smoky продължавам да си ползвам UD Naked2.

MAC Pro-Longwear Concealer* – най-добрият коректор, който съм ползвала, честно. Даже от време не време ползвам само него и като заместител на фон-дьо-тен.

Bioderma Photoderm Max 50+ in bronze*– любимият летен три-в-едно продукт- предпазва от слънцето с SPF50+, приятен е и подхранва кожата и има пигмент, който изглажда тена. Много, много съм доволна!

Astor Lip Butter in Plump It* – вече няколко пъти съм писала за тези chubby-та, много приятени и маслени като текстура, трайни като цвят и в жестоки нюанси. Ако искате да видите всички цветове от колекцията – гледайте видеото ми фокусирано върху този продукт. Като цяло цветът Plump it е много приятен лилаво-бордо-розов нюанс, който в зависимост колко е наслоен може да изглежда по много различни начини. Чуден! Чуден за лятото!

blog signature

(Visited 311 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply