Food Travel and Places

Food Heaven: Starfish в Черноморец

август 15, 2015

IMG_4308IMG_4301

IMG_4282IMG_4293

Миналия уикенд бяхме на морето за Spirit of Burgas и гледахме Роби на живо, така че вече мога да живея спокойна! Но в това пътуване решихме да експериемтнтираме и спахме в Черноморец – място, през което съм минавала толкова много пъти, но никога не съм посещавала наистина. А то се оказа пълно с приятни изненади! Освен приказната църквa, за която ви разказах в постa от вчера, намерихме друго райско място – точно срещу църквата, но този път свързано с вкусотии.

Става дума за ресторант Starfish, смело мога да кажа един от най-добрите ресторанти, в които сме били по нашето море. На два етажа е, но това не му попречи да е целият запазен – добре, че бяхме на концерт и решихме да вечеряме раничко, иначе нямаше да ни се получи хапването там. Така че, aко решите да посетите този синьо-бял рай на вкусната храна, определено се обадете да си запазите маса, или отидете около 18:00-18:30 до 20 часа.

Ние с момчето ядохме следните неща – аз гръцка салата и калмари, той – зелена салата (която е от различни салатки и авокадо) и пикантни скариди. Разделихме си една тарама, и десерт – чийзкейк (при нас разделянето на десерт е по-скоро 1 към 9 в полза на момчето) и всичко беше толкова вкусно!

Порциите бяха огромни и се озорихме доста – оставихме салатите, но геройски си хапнахме всичките морски вкусотии 🙂 А като сметка, не беше никак зле – с всичко изядено и издути коремчета от храничка, водичка и биричка, платихме около 60 лв, което не е никак зле за сметка на морето.

И така, големи адмирации към Starfish за храната и обстановката! Определено си залсужава посещението, толкова, че на втората вечер пак седнахме там!

starfish food

IMG_4311IMG_4283_Fotor

blog signature

 

(Visited 1 602 times, 1 visits today)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Pirina Kasapinova август 15, 2015 at 10:10 am

  Уууу, изглежда превъзходно! ♥

 • Reply risabuzatova август 17, 2015 at 12:38 am

  Why oh why have I not been able to go to the Black Sea since 2011? For the beach, the water, and – clearly – the food!

  • Reply petpanda август 24, 2015 at 9:33 am

   The food is da bomb, in a few special places – this one is one of them 🙂

  Leave a Reply