Beauty

TRAVEL ESSENTIALS VOL.2: Skin Care

юли 4, 2015

travel essentials 3

 

Това е втората част на постовете от тип „Какво взех с мен на морето“. Първата част, публикувана вчера е за продуктите, които използвам след душ, а днес ще ви споделя грижата за лице – дневна и нощна.

Започвам с почистване на деня от лицето, за което използвам Nominoe Cleansing Foam, мека почистваща пяна, която получих в мини-размер с My Little Box. Пяната е нежна и приятна, а почиства грим и нечистотии наведнъж. Другото хубаво е, че е натурален продукт с 98% натурални съставки и 11% органични. Използвам я преди лягане.

След това продължавам почистване с розовата мицеларна вода Bioderma Sensibio*, тя ми е продукт, без който не мога, а красивата малка опаковка за път я прави много подходяща.

travel essentials 4

Почистването завършвам с Clinique Clarifying lotion, като използвам номер 2 за суха и смесена кожа, тъй като от солта и вятъра на плажа кожата ми изсъхва. Лосионът нежно ексфолира и почиства допълнително лицето.

Вечер използвам триото Lierac  Liftissime* – серум, крем и околоочен крем. Получих мини опаковки на продуктите, които са много подходящи за път и реших да ги тествам, тъй като така или иначе трябва да се грижа за 30-гошината си кожа и да я предпазвам от бръчки.

Сутрин ползвам Ahava* Dead Sea Osmoter Serum и Essential Day Moisturizer– серум и дневен крем, които озаряват кожата и я предпазват от пресушаване от летните елементи през деня.

Очаквайте още един пост за гримовете, които взех с мен утре.

blog signature

(Visited 88 times, 1 visits today)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply RavishingRoses юли 4, 2015 at 9:25 pm

    Bioderma is just the best!! Love this post. Would be amazing if you could check out my latest post danger

  • Leave a Reply