Beauty Close Up

Close up: Revitalash

юни 8, 2015

P6060053Този пост го планувам от месеци и най-после сядам да го пиша. Ще е кратък, точен и ясен, като се надявам да е полезен. А за какво всъщност толкова време планувам да ви споделя… за Revitalash. За тези от вас, които не са чували за продукта, обяснявам с две думи – Revitalash e серум за мигли. Действа удължаващо, сгъстяващо и подхранващо. А защо аз, която се оплаквам, колко много косми имам, реши да полза серум за косми – ами от любопитство.

Преди няколко месеца се свързаха с мен от Revitalash и ми предложиха да тествам продукта. Бях супер скиптична, да не кажа негативно настроена към такова нещо – което ще си мажа на очите! Ами ако нещо ми стане, ако ослепея, ако ми опадат миглите, ако съм алергична, ако се подуя? Не бях чувала продукта, просто защото никога не съм търсила подобно нещо, но моята колежка Ралица ми сподели, че много го е проучвала и огромна част от мненията били позитивни. И така, след кратък период на размисли и страсти реших да тествам, попрочетох малко, никой не беше ослепял, а и реших, че колкото повече, толкова повече…. мигли.

Какво се случи… След като Revitalash беше в мен, започнах с теста. Малката сребриста опаковка е пълна с безцветна течност, без мирис, наподобяваща вода. Апликаторът е като за очна линия и се нанася по същия начин – на почистени от грим очи, всеки ден. Тествах за около 2 месеца, като го вкарах като последна стъпка от вечерната ми рутина – измивам си лицето, минавам с мицеларна вода, после серум, околочен крем, крем за лице и Revitalash. Това е.

IMG_20150129_223835За първите 3-4 седмици не усетих никаква разлика. Миглите ми си бяха моите си мигли. Нищо особено. И всъщност се хванах, че се надявам продуктът да работи, защото ми се искаше миглите ми да станат по-гъсти и по-плътни, защото така или иначе са дълги. И така… уж не работеше, докато не се снимах с една маска за лице, и на снимката, която е тотално без спирала, осъзнах, че има разлика. Миглите ми изглеждаха WOW на фона на бялата маска.

IMG_20150122_184745След около четвъртата седмица серумът започна да прави чудеса, имам чувството, че миглите ми растяха с часове, до степен до която в края на втория месец бяха толкова дъги, че като сложех спирала се заплитаха и ми пречеха. Получи се така, че като сложех малко повече грим изглеждаха изкуствени и за това реших, че ще направя пауза и ще дам на Рали, която споменах по-горе да го ползва и тя, та да видим дали само при мен действа.

Оказа се, че не е само при мен! Изненада! Макар нейните мигли да са по-фини от моите,  в рамките на 2 месеца ползване станаха по-дълги, по-плътни и много извити. Дори ми изпрати снимки за доказателство!

Споделям снимки, с не особено добро качество, тъй като са с телефон – преди и след. Първите две са мои, вторите две на Рали. Не са пипани и обработвани изобщо, за да няма съмнения, че са манипулирани. Вижда се на всички снимки разлика, не е в метри, но няколко милиметра си личат доста, когато става дума за мигли.

Малко disclaimer относно продукта – тази публикация не е платена. Тествахме и двете с Рали един тестер размер от 1 мл, той ни стигна за по два месеца и на двете, общо 4 месеца, а и има още малко продукт в опаковката. Най-малката опаковка, която може да бъде закупена на сайта е от 2 мл, така че ще трае два пъти по-дълго. Доста икономичен продукт бих казала. Моето мнение е определено позитивно и препоръчвам продукта, ако имате нужда от екстра ва-ва-вуум! в сектора мигли, за това съм благодарна на вносителите на Revitalash, които дават 10% отстъпка на моите читатели. Когато поръчвате от онлайн магазина в полето  „от къде разбрахте за нас“ напишете код petpanda10 и ще имате -10%  отстъпка. Йей!

И така, пишете ми какво мислите?

Тествали ли сте до сега? Бихте ли тествали серум за мигли?

blog signature

 

 

(Visited 532 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply