Beauty

Lip Review: Purples 

април 8, 2015

purples_lippies


purples lipswatch

Когато реша, че нещо ми харесва, всъщност се оказва, че несъзнателно започвам да събирам много от това нещо по-много. Такъв е случаят с моите сиви жилетки , с черните ми палта, и да, с лилаво-розовите ми тъмни червила. Оказа се, че имам три червила, които са много сходни като цветове, въпреки, че не са еднакви като консистенция.

Говоря за MAC Rebel, което е тъмно лилаво-розово червило със сатенен финиш, Rimmel Cutting Edge, което е много сходно като цвят но е малко по-тъмно, и Revlon Colorstay Moisturestain in Parisian Passion, което е глос, но е със интензитета и трайността на червило.

И трите продукта са ми много любими, и тъй като наскоро осъзнах, че са много сходни като цвят, реших да ги сложа в един пост, за да ги видя и аз едно до друго.

purples swatchesМога да кажа, че MAC Rebel и Rimmel Cutting Edge са дубликати, тъй като по цвят и текстура се доближават изключително много. И двете са сатенени с лек блясък, и двете могат да се напластят за по-тъмен и драматичен грим или да се потупат леко по устните, за свеж малиново-розов нюанс.

Revlon Colorstay Moisturestain in Parisian Passion е глос, с много интересна текстура – по-скоро е гел, не лепи изобщо, а е някак си хлъзгав и воден. Когато се нанася устните трябва да са перфектно сухи, или става на ивици и трудно се разнася. Не бих казала, че може да се играе много с наслояването, точно поради странната текстура.

И трите цвята имат страхотна трайност, въпреки че блясъкът им се губи след 3-4 часа или няколко чаши вода, но цветовете остават доста дълго на устните.

За мен бе много любопитно, че и трите продукта изглеждат много различно в опаковката, драснати на хартия, драснати на ръка и сложени на устни. В опаковката изглеждат много по-тъмни като нюанс, на хартия избива лилавия подтон много повече, а на ръка и устни изглеждат почти еднакви.

Аз лично не бих казала, че имам определен фаворит от трите, може би най-голям сантимент имам към MAC, тъй като това ми е първото тяхно червило. Кое ви допада най-много на вас?

blog signature

(Visited 306 times, 1 visits today)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Angelina Angelova април 27, 2015 at 11:08 am

    When I decide I like something I turn into a collector – през февруари си купих две червени червила (май първите ми) и оттогава едва се удържам да не си купя още сто 😀 Най ми харесва как ти седи червилото на Римел, изглежда ми най-плътно като цвят и е много красиво 🙂

  • Leave a Reply