Advertising Home

My Forest, Our Forest

септември 23, 2014

Много обичам да експериментирам с нови продукти и да тествам непознати неща. Веднага щом новият български еко-прах за пране излезе на пазара, бях една от първите, които си го купи. Обещанията бяха много – еко, с над 80% натурални съставки, щадящ природата, а и за всеки литър прах производителят дарява 10 стотинки за засаждане на дървета в инициативата си Our Forest. My Forest е сравнително нов за пазара и много ме радва, че напредничева компания като Фикосота, може би най-големият български прозиводител, се е отдала да създава еко и натурални продукти.

 IMG_9109

My Forest сега прави една от най-забавните блогърски кампании, в които съм участвала. В петък получих огромна брандирана кутия, пълна с изненади. А какво е толкова изненадващо и забавно – в кутията имаше цвете и предизвикателсво! (нали знаете, че напоследък се поддавам на предизвикателства, та нямаше как да откажа)

IMG_9105

Предизвикателстово- за три седмици да поливам цветето с праха за пране My Forest, по два пъти на седмица. Крайния резултат, който е очакван е, че цветето ще е живо и здраво и праха няма да му е навредил.

За жалост моето цветенце дойде прекършено и много тъжно, така че в момента го обгрижвам да се съживи. От началото на следващата седмица започвам експеримента.

IMG_9112

Други неща, които ме впечатлиха в цялата инициатива – всички опаковки са био-разградими. Нямаше десетки листа принтени с инфо за бранда, а беше използван QR код, който отвежда на уеб страницата и най-чудната флашка с инфо за проекта. Сега ще тествам и сухия прах, тъй като до сега съм пробвала само течната версия. Ще споделя впечатления, след някое и друго пране.

Вие ползвалили сте нещо от My Forest? Какви са вашите впечатления?

photo (2)

===Love yourself!===

(Visited 529 times, 1 visits today)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nina Vasiljević септември 23, 2014 at 11:41 pm

  От няколко месеца ползвам течните прахове за цветно и бяло пране на марката, както и омекотителя и определено ми харесват.

  • Reply petpanda септември 24, 2014 at 8:56 am

   Аз за бяло още не съм тествала, но със сигурност ще пробвам 🙂 Омекотителят мирише божествено! 🙂

 • Reply Maya Toleva септември 24, 2014 at 8:53 am

  Аз не съм ги изпробвала, но много ми допада тяхната инициатива и ще дам едно рамо като си купя нещо 🙂

  • Reply petpanda септември 24, 2014 at 8:58 am

   Наистина си заслужава теста! Аз съм много впечатлена, особено това, че не са на 100% химия. Сподели, когато имаш наблюдения 🙂

  Leave a Reply